Kocsis Nikolett

2013 óta vagyok tagja a Never Give Up Gospel Kórusnak, és mindinkább megismertem a Nem Adom Fel Alapítványnál dolgozókat és tevékenységüket, annál inkább érzem, mennyi jó dolog van, amit tenni lehet, és amibe érdemes bekapcsolódni, hogy másoknak jót tegyünk.

Először 2013-ban futottam egy jótékonysági eseményen, Szegeden. Fizikai akadályaimat-amit enyhe mozgássérültségem okoz- figyelembe véve nem kis kihívást jelentett ez. Félig futva, félig sétálva tettem meg a 3 km-es távot, a saját tempómban, de így is sikerült teljesítenem.A tudat, hogy segítettem, mindennél többet jelentett, és segített nekem is, hogy kitartsak.

Most mikor hallottam a Nem Adom Fel Alapítvány Jótékony Sport kezdeményezéséről, kicsit félve bár-mivel hogy nem vagyok kifejezett sportember-, de annál nagyobb lelkesedéssel jelentkeztem, mert továbbra is szeretnék önként, dalolva vagy jelen esetben éppen futva tenni valamit másokért, és minél többekhez eljuttatni az üzenetet, hogy jobb Velünk a Világ! Hogy segíthessek lebontani a vélt és a valós korlátokat, amire bárki képes, ha nem adja fel.

Ha Nikolon keresztül szeretnéd támogatni a Nem Adom Fel Alapítványt, így teheted meg:

Adatok az utaláshoz:

Kedvezményezett neve: Nem Adom Fel Alapítvány

Számlaszám: 10700206-43547104-52600003

Közlemény rovatba kérjük írd be, hogy adomány, illetve, hogy Kocsis Nikoletten keresztül támogatsz.