Györke Nóra

Világ életemben szerettem közösségekhez tartozni, másokkal együtt célokat megvalósítani. Ennek következtében tanulmányaim, valamint jelenlegi munkám mellett is, a szabadidőmben különféle csoportokban, társulatokban tevékenykedek.

2008-ban táncosként kerültem a Nem Adom Fel Alapítványhoz és ez nagymértékben meghatározta nem csak a pályámat, hanem az élethez való hozzáállásomat is. Az évek során szépen lassan belefolytam az Alapítvány szinte minden tevékenységébe, így számtalan olyan tapasztalatot, élményt szereztem, amelyeket hasznosítani tudok az életem és azon belül a munkám során. A tánckar vezetése mellett, a különféle programok szervezésében mind a mai napig aktívan részt veszek.

Jelenlegi munkámban is a fogyatékossággal élő személyek ügyét szolgálom. Úgy gondolom, hogy ők csodálatos emberek és nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy együttműködhetek velük.

Azért szeretnék jótékony sportkövet lenni, mert nagyon szeretek a szabadidőmben futni, mozogni és remek lehetőségnek tartom, hogy ezzel még egy jó ügyet is szolgáljak. Azt szeretném, ha a „nemadomfel lelkület” minél több emberhez eljusson és ennek érdekében minél több eseményen szeretnék megjelenni és büszkén mondani: NEMADOMFEL SPORTKÖVET VAGYOK! 🙂

 

Ha Nórin keresztül szeretnéd támogatni a Nem Adom Fel Alapítványt, így teheted meg:

Adatok az utaláshoz:

Kedvezményezett neve: Nem Adom Fel Alapítvány

Számlaszám: 10700206-43547104-52600003

Közlemény rovatba kérjük írd be, hogy adomány, illetve, hogy Györke Nórán keresztül támogatsz.