Dobás Kata

Jelenleg az ELTE BTK Irodalom- és Kultúratudományi Intézetében dolgozom egy kutatócsoportban. Irodalomtörténészi és oktatói munkám mellett irodalomkritikákat is írok, illetve több kiadónál is dolgozom szerkesztőként.

A futás nekem mindig is a hétköznapi rutinból, problémákból való kiszakadást jelentette, ezért is szeretek nagyon a természetben futni. Egy ideje már gondolkodtam azon, hogy milyen lenne, ha ez nem csupán egy öncélú tevékenység lenne az életemben, hanem egy jó ügyekért küzdő közösség oldalán hasznosítanám. Ehhez találtam meg a Nem Adom Fel Alapítvány kezdeményezését. Az Alapítvány mindegyik törekvése nagyon szimpatikus számomra, örömmel ki tudok állni a céljaik mellett, és bízom benne, hogy a jótékonysági futásommal kicsit hozzá is tudok járulni ezek megvalósításához!

A reggeli futásoknál Csúzli kutyám lesz az alkalmi futópartnerem, aki még csak most ismerkedik ennek szépségeivel, de már ő is kezdi megszeretni a reggeli mozgás jótékony hatását. Hamarosan ebben is jó csapat leszünk!

Ha Katán keresztül szeretnéd támogatni a Nem Adom Fel Alapítványt, így teheted meg:

Adatok az utaláshoz:

Kedvezményezett neve: Nem Adom Fel Alapítvány

Számlaszám: 10700206-43547104-52600003

Közlemény rovatba kérjük írd be, hogy adomány, illetve, hogy Dobás Katán keresztül támogatsz.