Czakó Gabriella

Czakó Gabriella vagyok, gyógypedagógus hallgató az ELTE – Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán illetve jelenleg a Nem Adom Fel Alapítvány önkéntes koordinátori posztját én töltöm be a barátommal, Milánnal együtt akivel ugyancsak az Alapítványnál találkoztunk.

2011-ben ismerkedtem meg a szervezettel, Papp Szabolcson, az Alapítvány szóvivőjén keresztül. Ez után következett egy igen meghatározó élmény, egy legendás nyári tábor amely  alkalmával végleg elköteleződtem mellettük. Azóta is lelkesen önkénteskedem.

Ebben a tevékenységben rengeteg  tapasztalatra tehettem szert az évek során, amelyek nagymértékben meghatározták a mindennapokhoz való hozzáállásomat, sőt a pályaválasztási döntésemben is nagy szerepet játszottak. 2016 szeptemberétől pedig az önkéntes csapat élén, mint koordinátor oszthatom meg a jelentkezőkkel, azt a csodát amit én átéltem eddigi munkám folyamán. Így mutathatom meg sokaknak mit jelent az ún. “nemadomfel lelkület”!


Mindig is egy örökmozgó ember voltam, aki soha nem bírt megülni egy helyben, folyamatosan mozgásban kell lennem ahhoz, hogy boldog legyek. Nagyon szeretek táncolni főleg a néptánc az ami nagyon magával ragadt, bár most tanulmányaim végett sajnos  szüneteltetnem kellett ezt a szenvedélyem.
Ezért is örültem annyira, amikor meghallottam, hogy lehetőség van arra hogy az Alapítvány JÓTÉKONY SPORTKÖVETE lehessek. Mivel mindent jó másokkal megosztani, így jeleztem  a legjobb barátnőmnek ezt a kis actiont és azonnal jelentkeztünk!
Most hogy beköszöntött a jó idő, neki is állunk edzeni, hogy az Alapítvány színeiben futva büszkék lehessenek ránk!

Kérlek Benneteket, hogy támogassátok a Nem Adom Fel munkáját, hogy minél többek életébe elvihessük központi üzenetünket, hogy “mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másokon segítsen”.

 

Ha Gabin keresztül szeretnéd támogatni a Nem Adom Fel Alapítványt, így teheted meg:

Adatok az utaláshoz:

Kedvezményezett neve: Nem Adom Fel Alapítvány

Számlaszám: 10700206-43547104-52600003

Közlemény rovatba kérjük írd be, hogy adomány, illetve, hogy Czakó Gabriellán keresztül támogatsz.